Stabdomi įmonės darbuotojų vizitai į klientų namus

Atsižvelgdami į įvestą karantiną Vilniaus mieste ir saugodami savo darbuotojų bei įmonės klientų sveikatą, AB Vilniaus šilumos tinklai nuo lapkričio 3 d. iki gruodžio 7 d. stabdo skaitiklių rodmenų patikrą klientų butuose bei skaitiklių perplombavimą kliento prašymu.

Šiuo laikotarpiu bus vykdomi tik naujų klientų prijungimo (tais atvejais, kuomet skaitikliai sumontuoti koridoriuje esančiuose stovose/kolektoriuose) bei vandens skaitiklių metrologinės patikros keitimo pas klientus butuose darbai. Šiuos darbus atlieka įmonės rangovai, kuriems yra keliami aukščiausi saugumo ir virusinės pandemijos plitimo prevencijos reikalavimai. Klientams atsisakius įsileisti rangovus į būtinas patekti patalpas ar tais atvejais, kuomet klientai laikosi saviizoliacijos, vizito laikas bus nukeliamas.

Stebime esamą pandemijos plitimo situaciją ir dedame visas pastangas, kad mūsų klientai gautų visas paslaugas patikimai ir saugiai. Kylant klausimams, maloniai kviečiame kreiptis į mūsų Klientų aptarnavimo centrą telefonu 19118, per savitarnos svetainę savitarna.chc.lt arba el. paštu info@chc.lt