Galimas siunčiamų sąskaitų vėlavimas

Informuojame savo klientus, jog mūsų įmonė yra gavusi oficialų kreipimąsi iš mūsų sąskaitų pristatymo partnerio, AB Lietuvos pašto, dėl galimo siunčiamų sąskaitų vėlavimo.

Mūsų partneriai Lietuvos paštas įdiegė automatizuotą siuntų skirstymo sistemą ir  deda visas pastangas, kad įgyvendinant tokį didelį bei sudėtingą projektą,  sąskaitų pristatymas vyktų sklandžiai. Per pastarąsias savaites pavyko išspręsti daugelį kilusių nesklandumų, taip pat atlikti įvairūs patobulinimai, kurie ateityje užtikrins greitesnį ir sklandesnį siuntų pristatymą klientams.

Tačiau paštu siunčiamos sąskaitos nėra vienintelis būdas sužinoti aktualią kliento informaciją. Kviečiame mūsų klientus naudotis mūsų savitarnos sistema. Jums skirtas sąskaitas ir kitą aktualią informaciją visada rasite savitarnos svetainėje (https://savitarna.chc.lt/saskaitos/), o pranešimus apie suformuotas sąskaitas gausite el. paštu, nurodytu Jūsų paskyroje, tad ši informacija visada pasieks Jus laiku.

Daugiau informacijos: https://chc.lt/lt/gyventojams/savitarna/97