Atsižvelgę į klientų prašymus – keisime sugedusius skaitiklius

Laikydamiesi paskelbto karantino Vilniaus mieste reikalavimų ir saugodami klientų bei savo darbuotojų sveikatą, AB Vilniaus šilumos tinklai neatlieka skaitiklių rodmenų patikros, bei skaitiklių perplombavimo darbų klientų butuose.

Tačiau privalome atsižvelgti į mūsų klientų balsą ir reiškiamus pageidavimus – sulaukę didelio kreipinių kiekio dėl vizitų poreikio, sudarėme sąlygas klientams būtinus vizitus vykdyti, užtikrinus saugumą Vilniaus miesto gyventojams ir mūsų darbuotojams.

Iki karantino atšaukimo vykdysime tik karšto vandens skaitiklių gedimų ar avarijų šalinimo darbus klientui prašant bei naujų klientų prijungimą (tais atvejais, kuomet skaitikliai sumontuoti namo laiptinėje esančiuose stovose/kolektoriuose). Šiuos darbus atlieka įmonės rangovai, kuriems yra keliami aukščiausi saugumo ir virusinės pandemijos plitimo prevencijos reikalavimai: kasdieniai temperatūros matavimai, apsaugos priemonės, nuodugniai derinami vizitai, vizito trukmė bus apribota iki 15min.

Rangovai apie savo vizitą informuos iš anksto. Pokalbio metu bus suderintas atvykimo laikas bei bus užduoti papildomi klausimai, susiję su pandemijos prevencija. Tais atvejais, kuomet  klientai laikosi saviizoliacijos, vizito laikas bus nukeliamas.

Stebime esamą pandemijos plitimo situaciją ir dedame visas pastangas, kad mūsų klientai gautų visas paslaugas patikimai ir saugiai. Kylant klausimams, maloniai kviečiame kreiptis į mūsų Klientų aptarnavimo centrą telefonu 19118, per savitarnos svetainę savitarna.chc.lt arba el. paštu info@chc.lt